OPWARMING VAN DE AARDE IS EEN HOAX OM ONS ALWEER MILJARDEN UIT DE ZAK TE KLOPPEN!

Ondanks alle bewijzen, waarvan deze de koudste periode is in 100 jaar, geloven er nog steeds mensen in global warming, hetgeen in feite een linkse hobby blijkt te zijn!!!

kou

Hier het ONWEERLEGBARE BEWIJS VAN DE GROOTSTE LEUGEN!
Hackers die hebben ingebroken in de systemen van Climate Research Unit, University of East Anglia in Engeland zijn ervandoor gegaan met ruim 61mb aan e-mails waaruit blijkt dat onderzoekers doelbewust informatie achterhouden die de opwarming van de aarde tegenspreekt, en doelbewust onzin verkopen om aan te tonen dat de aarde niet aan het afkoelen is geweest de afgelopen tijd.

In de ruim duizend e-mails tussen een aantal vooraanstaande klimatologen en klimatologisch onderzoekers is bewijs te vinden dat ze niet alleen zouden sjoemelen met cijfers, maar ook doelbewust onderzoeksresultaten verzwijgen of wissen als het niet in het global climate change plaatje past.
Vooral opvallend is hoe de media hierover bericht. Een aantal kranten komen zelfs niet verder dan te spreken over diefstal van e-mails, en gaan geheel voorbij aan het feit dat onderzoekers op grote schaal rommelen met de onderzoeksresultaten.
http://nederlandvrij.com/tag/hoax/

Het 61Mb grote bestand is overigens hier te downloaden: http://www.filedropper.com/foi2009

E.J. Bron: 

Steeds meer doden door de kou in Europa: de vloek van de klimaatoplichters!

Meer dan 250.000 mensen zijn alleen al in Groot-Brittannië de laatste tien jaar het slachtoffer geworden van afkoeling van de aarde. In Duitsland waren dit er vermoedelijk nog meer. En de politiek kijkt ijskoud de andere kant uit.In Duitsland waren dit er vermoedelijk nog meer. En de politiek kijkt ijskoud de andere kant uit.
En de groene eco-fascisten dringen aan op nog meer maatregelen bij de strijd tegen de zogenaamde “opwarming van de aarde”.
Maar net zoals bij de schrikbarende werkloosheid, de criminaliteit, de migratie of de eurowaan worden de desbetreffende statistieken m.b.t. de dood door de kou politiek correct opgepoetst, zodat de burgers ondanks de felle kou toch nog een nestwarmte voelen.

Onze politici liegen ons zo op allerlei terreinen voor. Wie ons als neutrale derde vanaf een vreemde planeet observeert, moet ons waarschijnlijk allemaal wel als idioten beschouwen. Van de “energieommezwaai” via de “klimaatverandering” tot aan de “genderpolitiek”, migratie en “culturele verrijking” worden we door de politiek en de media constant voorgelogen en bedrogen. Wanneer onze stroomvoorziening door de “energieommezwaai” ,voor iedereen gemakkelijk en heel openlijk te begrijpen, op het punt van instorten staat, dan moemen de politiek en de media dat nu “duurzaam”.
Geen mens protesteert tegen deze eco-fascistische begripsverdraaiing.
Net zomin als die ijslaag in Antarctica, die volgens officiële informatie al 19 jaar lang achter elkaar dikker wordt. Dus negeert men dat.

En wanneer alle grote partijen over belangrijke zaken zoals klimaatverandering, vrouwenquota en de euroredding dezelfde mening vertegenwoordigen, dan noemt men dat nu “geleefde democratie”. We worden door de politiek en de media voor de gek gehouden. Wanneer bij immigranten ieder respect tegenover autochtonen ontbreekt, dan moeten we dat als “culturele eigenheid” accepteren. Kan het nog gekker? En wanneer alle grote media als in een dictatuur alleen nog maar hetzelfde berichten, dan moeten we dat nu opvatten als “verscheidenheid” van de mediawereld.

Niet anders is het bij de euro: wanneer politici van alle partijen onze spaartegoeden door “euroreddingspakketten” in gevaar brengen, dan spreken ze van “stabilisering”.
We vinden dit bedrog, dat criminele politici en journalisten als vanzelfsprekend op ons burgers plegen, intussen volledig normaal. We gedragen ons als gekken in een gekkenhuis. Zover hebben de politiek en de media ons intussen gekregen.

Bekijk hier de video!
http://hoax.blog.nl/waar/amerika/2009/08/03/opwarming-van-de-aarde-is-hoax-video

 globalhoax

Lees het vervolg: “DE GROOTSTE RAMP TER WERELD DE OVERBEVOLKING!”  https://eunmask.wordpress.com/2013/04/04/de-grootste-ramp-ter-wereld-de-overbevolking/