WAARSCHUWING DE EU GAAT OP INTERNET SPIONEREN EN INFILTREREN! (reblog)

INTERNET

De EU gaat miljoenen euro’s gebruiken om het gedrag van internetgebruikers te volgen en in geval ze bij haar spionageactiviteiten de neiging tot kritiek waarneemt, mengen haar employees zich in de discussie en zullen ze trachten deze te ontregelen door het plaatsen van hun eigen reacties. Daarom gaat het Europees Parlement nu miljoenen investeren in trollen. Dat zijn mensen die worden betaald om zich op internet actief te roeren op fora, in chatrooms, sociale media en dergelijke om een bepaalde mening te verkondigen of om desinformatie te verspreiden. U hoort het goed! En wie dat betaalt? De belastingplichtigen natuurlijk, die mensen die dat hele Europacircus nu juist niet zien zitten. Het bewijst eens temeer hoe weinig wij er toe doen. Bereid je maar vast voor, want de komende tijd zul je dus op dat soort sociale kanalen op internet ineens (meer) mensen zien verschijnen die allemaal heel erg pro-Europa zijn en ons zullen afdoen als “aluhoedjes”, “angstzaaiers”, “paranoïde” en nog wat van dat soort termen. Een site als nujij.nl is al langere tijd vergeven van dit soort trollen.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-KIc7jLx8RA

Een Rus kijkt vol verbazing naar de frappante overeenkomsten tussen de Europese Unie en de voormalige Sovjet-Unie.

“De Sovjet-Unie werd bestuurd door 15 mensen die niet waren gekozen. Ze benoemden elkaar en ze hoefden aan niemand verantwoording af te leggen. De Europese Unie wordt bestuurd door 24 mensen die niet gekozen zijn en elkaar benoemen, in het geheim bij elkaar komen en die niet door ons ontslagen kunnen worden.

In de Sovjet-Unie werd ons verteld dat we een Federale Staat nodig hadden om oorlogen te voorkomen. Dat is precies hetzelfde wat er gezegd wordt over de Europese Unie.

In de Europese Unie heb je tienduizenden eurocraten met meer dan goed betaalde banen (3.000 EU- ambtenaren verdienen meer dan Rutte), privileges, gigantische onkostenvergoedingen en levenslange immuniteit als het gaat om (straf)vervolging.

De bedoeling van de Sovjet-Unie was om een nieuwe historische entiteit te creëren, de Sovjetmens, en dat wij onze eigen cultuur en historie moesten vergeten. Hetzelfde schijnt het geval te zijn met de Europese Unie. Ook zij wil een nieuwe historische entiteit creëren, de Europeaan, waarbij iedereen zijn cultuur en historie beter kan vergeten.

http://ejbron.wordpress.com/2013/02/05/een-rus-kijkt-vol-verbazing-naar-de-frappante-overeenkomsten-tussen-de-europese-unie-en-de-voormalige-sovjet-unie/

Mijn Commentaar:
Zodra jullie zien dat er ineens Eurofielen (trollen) zich in de discussie mengen, door EU-propaganda te verspreiden, dat weten jullie wie ze zijn en dat ze ons in de gaten houden!
Dus let op met wat jullie schrijven…
Ikzelf ben absoluut niet van plan mijn mond te laten snoeren door de Nazi-methoden van dat stel dictators! Maar ik ben wel verplicht anderen te waarschuwen, die op mijn site of fora reageren.