DE ZELFDESTRUCTIE VAN EEN VOLK!

tsunami.eu

Er is de laatste tientallen jaren een angstwekkende “trend” te zien! Het woord ‘angstwekkend’ zit in de hardnekkige ontkenning van de meesten m.b.t. de corrupte EU- realiteit en de sluipende islamisering!
Deze ontkenning (oftewel “goedpraten”) hiervan, is vergelijkbaar met het goedpraten van atoombommen!
De oprichting van de dictatoriale, pro-islamitische EU en de slaafse toetreding van de lidstaten (met Nederland als koploper), is slechts het topje van de ijsberg!
De hierdoor ontstane desastreuze crisis en de enorme escalatie van islamitische “immigranten” naar Europa is het begin van de economische en maatschappelijke ondergang van de EU lidstaten!
De bevolking in Europa wordt systematisch tot op het bot uitgekleed en via de afschaffing van referenda monddood gemaakt!
Voorbereidingen worden getroffen om via het in het geheim oprichten van een Europees leger (bestaande uit commando’s van alle lidstaten), eventuele opstanden met geweld neer te slaan!
Nieuwe “Europese” wetten zijn gemaakt, waarbij de zeggenschap en soevereiniteit van landen volledig in de handen van de EU, en ESM worden gelegd, en niet meer omkeerbaar zijn.
Het resultaat hiervan is dat de democratie in heel Europa volledig wordt afgeschaft! Dit alles met medewerking en goedkeuring van onze Eurofiele regeringen!
Zij hebben hiermee een vrijbrief gelregen om het Europese volk financieel tot de laatste cent uit te kunnen kleden ten gunste van hun eigen dubieuze doelstellingen!

Lees deze 3 artikelen::
EU: Staatsvijand no. 1:
http://ejbron.wordpress.com/2013/01/15/32473/

EU-bedrog ontmaskerd!
http://ejbron.wordpress.com/2013/01/08/een-ongeevenaard-bedrog-hoe-onze-politici-steeds-hebben-gelogen-over-het-ware-doel-van-het-europese-monster/

EU de Corrupte realiteit:
http://ejbron.wordpress.com/2013/01/06/eu-crisis-en-immigratie-om-meer-macht-te-krijgen/

De Trend:
Dat Europa in sneltreinvaart aan het islamiseren is, wordt aan alle kanten ontkend. Niet alleen door islamitische (al dan niet extremistische) groepen, maar juist door de multicul Moraalridders, die om “onbegrijpelijke” redenen vinden dat zij achter elke extremist moeten gaan staan om hun gevoel voor politiek ‘correcte socialisme’ te bevredigen!
Ik vraag me hierbij altijd af, hoeveel hiervan doet dit uit domme conservatieve motieven en hoeveel spelen dit spelletje mee, omdat zij hier financieel behoorlijk op vooruitgaan!

Ons kabinet heeft criminaliteit legaal gemaakt! Onder het mom van “politieke correctheid” worden wij stelselmatig en op grote schaal bestolen!
Waarom kan ons kabinet en hun kapitalistische achterban dit ongestraft doen? Waarom is er niemand die hiertegen protesteert en sinds wanneer zijn woorden als “democratie”en “mensenrechten” niet meer van kracht?

Ik las eens dit: “Weten mensen überhaupt wel waar ze nu eigenlijk op stemmen als ze gaan stemmen? Verdiepen mensen zich hier eigenlijk wel in? Zijn ze nou gewoon dom, naïef of gewoon onwetend? Of weten mensen zelf eigenlijk niet waar ze nu werkelijk voor staan? Hebben ze eigenlijk toch niet een echte mening en zijn het eigenlijk gewoon schapen?”

Ook Jack Hoogland schreef in “Oliedomme politici? Of gevaarlijke sociopaten?”:
“Zijn deze politici écht zo dom? Ik kan het niet bewijzen, maar ik vermoed van niet. Ik vermoed dat ze donders goed weten wat de uiteindelijke gevolgen zullen zijn als ze hun plannen zouden mogen uitvoeren. En dat maakt het alleen maar erger. Als mijn vermoeden juist is, dan betekent dit dat we onder groeiende invloed komen van machtsbeluste sociopaten”.

Beseft het volk niet dat zij de macht in handen van 0.000001% (één honderdduizendste procent) van bevolking heeft gegeven die alles voor hen gaat beslissen? Beseffen ze niet dat zij als meerderheid de macht in handen hebben?

“Als een volk kiest voor domme politici om hen te vertegenwoordigen en om hun beleid klakkeloos te volgen, dan hebben politici gelijk: Het volk is oerdom! ”

Europa speelt een eindspel van zelfdestructie, met de eurozone en de hele Europese Unie als inzet! En zij worden hierbij gesteund door een groot deel Eurofielen en niet-geëvolueerden!!