PAARS IS BACK, HET GRAAIEN GAAT GEWOON DOOR!!!

Rutte en Samsom zijn eruit!

De regering is nog niet eens gevormd maar het graaien gaat onverminderd verder!

Akkoord op hoofdlijnen.
De onderhandelaars van de VVD en de PvdA hebben op de financiële hoofdlijnen een akkoord bereikt. Het Centraal Planbureau gaat de plannen komend weekend doorrekenen.

Een voorproefje!

Eerder bereikten de twee partijen al een deelakkoord waarin de forensentaks en de langstudeerboete werden geschrapt. In ruil daarvoor zal de belasting op schadeverzekeringen tijdelijk worden verhoogd naar 21 procent. Ook gaat de AOW-leeftijd sneller omhoog.
Doordat de assurantiebelasting van 9,7 naar 21 procent stijgt, is een gemiddeld huishouden straks jaarlijks een slordige 100 euro extra kwijt aan verzekeringen. De AOW-leeftijd komt in 2021 al op 67 jaar uit. Daarnaast wordt het vitaliteitssparen, een regeling om fiscaal voordelig te sparen, geschrapt.

Dus  deelakkoord de forensentaks en de langstudeerboete versus verhoging verzekering en AOW leeftijd!

Weet je wat het is? Ze zullen via allerlei nieuwe “wetten” zorgen dat ze hun buit toch binnenkrijgen.

Doordat de assurantiebelasting van 9,7 naar 21(!!) procent stijgt, is een gemiddeld huishouden straks jaarlijks een slordige 100 euro extra kwijt aan verzekeringen. De AOW-leeftijd komt in 2021 al op 67 jaar uit. Daarnaast wordt het vitaliteitssparen, een regeling om fiscaal voordelig te sparen, geschrapt. Dus op deze wijze worden ook de niet-forensen en de ouderen gepakt!

Het is dus gewoon een smerige ruilhandel waar de regering ALTIJD beter van wordt! (Helaas heeft het kuddevolk niet door dat ze belazerd worden!)

Hier een paar reacties van het volk:

-De vlaggen gaan halfstok
-Het zwaard van Damocles hangt boven ons hoofd..!!
-Lager kan een land echt niet zinken.
-Arm volk….ooit in opstand gekomen vanwege een tiende penning, nu wordt het land vanuit Brussel leeggeroofd, en we zijn te beroerd om uit de stoel te komen of ons ook maar enigszins te verdiepen in wie nu de echte landverraders zijn.
-Wientjes : Burgers en bedrijven zijn de pineut. Jorritma : Bezuinigen op ambtenaren kan niet.
-Een milieu activist als vice-premier van Nederland. En we hadden een dienstweigeraar als Minister van Defensie!. Nou lager kan een land echt niet zinken!

Wim Sonneveld heeft dit alles heel goed  voorzien getuige zijn liedje: “WIJ WORDEN BELAZERD, WIJ WORDEN BEDONDERD!”