EU EN DE RODE LOPER VOOR DE ISLAM!

Hieronder een korte samenvatting van het artikel van Franklin ter Horst:

Europa heeft de rode loper uitgelegd voor infiltratie, dreiging en dominantie van extremisten onder de moslims en dreigt het slachtoffer te worden van haar jarenlange falende beleid. Sommige regeringen proberen om politieke redenen de feiten te verdoezelen.
De Jihad tegen het Westen is allang begonnen, maar om de ‘vredelievende’ religie niet te irriteren doen de regeringen in Europa al jaren alsof er niets aan de hand is en heeft men daarmee de rode loper uitgelegd voor infiltratie, dreiging en dominantie van de militante islam.

Diverse West-Europese steden kennen al complete moslim vrijstaten waar de islamitische immigranten zich als bezetters gedragen. Velen zijn van mening dat de multiculturele samenleving en de integratiepolitiek zijn mislukt omdat het merendeel van de immigranten gewoon niet van plan is te integreren.

Radicale moslims in Groot-Brittannië hebben in wijken door heel het land posters opgehangen, die verklaren dat in de betreffende buurt de regels van de sharia gelden. Dat melden diverse Britse media op 28 juli 2011. Op de aanplakbiljetten staat: ‘U betreedt een Sharia-zone. Islamitische regels worden afgedwongen.’ Op de gele stickers staan de regels waaraan bezoekers van de wijken zich moeten houden: geen alcohol, niet gokken, geen muziek of concerten, geen drugs, niet roken, en geen porno of prostitutie

De Britse krant de Daily Mail meldde op 2 juni 2012 dat een Moslimpolitieagent in Birmingham twee christelijke predikanten uit zijn stadsdeel heeft gezet. Met de veelzeggende aanwijzing: “Hier is islamitisch gebied. U mag hier niet uit de Bijbel preken. Dat is een haatmisdaad”

Turkije, Egypte en Iran willen dat het lasteren van de islam en de profeet Mohammed op internationaal niveau wordt aangepakt. De leiders van die landen zullen deze week opnieuw bij de Algemene Vergadering van VN pleiten voor anti-blasfemiemaatregelen.

Duitsland.

De Duitse overheid liet per ongeluk 64 dagen lang een alleen voor interne ogen bedoeld document open en bloot en voor iedereen te lezen, op het internet staan. In het ‘alleen voor dienstgebruik’ gekenmerkte bericht stond hoe de Duitse politie van de politiek de opdracht heeft gekregen om de criminaliteit van Arabische (moslim) migranten te verzwijgen en tegenover de media juist bovenmate veel aandacht te besteden aan de als rechtse extremisten bestempelde rock- en motorclubs zoals de Hells Angels. De jarenlange vermoedens van critici dat de politiek op deze wijze de bevolking doelbewust manipuleert om daarmee het complete failliet van de multiculturele samenleving te verbergen werden hiermee volledig bevestigd.

Frankrijk.

In Frankrijk is men het inmiddels spuugzat dat moslims massaal de straten bezetten om daarop demonstratief te gaan bidden om hun ‘superioriteit’ te tonen, en heeft men vanaf 23 september 2011 hier een verbod op ingesteld. Maar daar blijken de moslims zich weinig van aan te trekken.

Zweden

Net als de rest van West-Europa heeft ook Zweden de deuren van het land wagenwijd openzet voor moslim ‘vluchtelingen’ en asielzoekers maar lijkt de problemen met de moslims niet meer onder controle te hebben. In de Zweedse stad Malmö heeft de politie openlijk toegegeven de stad niet langer onder controle te hebben vanwege de terreur van moslimimmigranten .
Malmö-Rosengärd is zo’n islamitisch bolwerk waar van alles mis is. Daar wonen bijzonder veel moslims uit Irak die van dit deel van de stad een radicaalislamitisch woongebeid hebben gemaakt. Volgens onderzoeker Magnus Ransdorp radicaliseren jongeren in deze wijk steeds meer. De moskeeën zijn in handen van radicale krachten die in de hele stadswijk eigen “politiekrachten” hebben opgebouwd. Deze tiranniseren de inwoners, onderdrukken vrouwen en bepalen wat ze wel en niet mogen doen. In Zweden zijn ongesluierde vrouwen verkracht door moslimjongeren die beweren daar het volste recht toe te hebben. De islamitische verkrachtingsbendes geloven dat verkrachting een zonde van de vrouwelijke slachtoffers is en niet van de mannelijke daders.

Oostenrijk.

In het Oostenrijkse Graz werd in december 2010 een 63 jaar oude Oostenrijker veroordeeld tot een geldboete van 800 euro omdat hij op zijn eigen stuk land gejodeld had en in de buurt wonende moslims zich hierdoor beledigd voelden, omdat het op hun ‘heilige’ vrijdag gebeurde en ze precies op dat moment aan het bidden waren tot Allah.

Zwitserland

Een groep moslim immigranten wil Zwitserland dwingen de nationale vlag te veranderen omdat het witte kruis op een rode achtergrond ‘de rechten van de niet christelijke overtuigingen schendt.’
etc. etc.

De zegevierende opmars van de islam met als doel om het hart van de christelijke centra in het Westen te exporteren is in volle gang. Niet-christenen moeten niet denken dat ze de dans zullen ontspringen want voor moslims is iedereen in het Westen van christelijke huize. Volgens ingewijden staat de islamitische vulkaan in Europa op barsten.

http://www.franklinterhorst.nl/Europa%20onder%20het%20zwaard%20van%20de%20islam.htm