NEDERLAND UIT DE EU OF MASSAAL NAAR DE VOEDSELBANK!

Waar wij (degenen zonder degeneratie dus) altijd al voor hebben gewaarschuwd is nu definitief in gang gezet!

EU wil half miljard euro extra van Den Haag!!

STRAATSBURG – Brussel heeft mogelijk ruim een half miljard euro extra nodig van Den Haag. Want de Europese Unie kampt met een fors gat in haar begroting voor dit jaar. Volgens ingewijden gaat het om 5 tot 10 miljard euro. Nederland zal bijna 6 procent moeten bijlappen.

Is dit waar jullie voor hebben gekozen?

http://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/13105982/__EU_wil_half_miljard_euro_extra_van_Den_Haag__.html

De EU met haar incompetente overbetaalde EU-leiders is de grootste bedreiging!
Deze EU gaat Nederland aan de bedelstaf brengen!

Citaat ‘welingelichtekringen’
“De Europese Unie is een supranationale organisatie die de staatsautonomie langzaam maar zeker uitholt, aangezien nationale regeringen, parlementen en gerechtshoven telkens opnieuw terzijde kunnen worden geschoven. Bovendien heeft de massa-immigratie tot gevolg dat de dominante cultuur geruisloos wordt ondermijnd. Supranationalisme en multiculturalisme hebben de autonomie van staten steeds meer verzwakt. In de westerse samenleving is derhalve nauwelijks nog sprake van een gedeelde cultuur.”

Bij iedere stoornis in de Europese Unie, bij iedere verstandige twijfel of men wel op de juiste weg is, antwoorden zij: “tegen de zwaktes van de EU helpt alleen nog maar méér EU!”

Hier een voorbeeld van deze GROTE GEKTE:
IMF zegt “Nederland en andere eurolanden moeten er rekening mee houden dat zij hun leningen aan Griekenland en Spanje niet terugkrijgen, daarom moeten overheden nóg meer in het in het steunfonds storten!”

Wij noemen het “Aan een dood paard trekken!”

En lees dit eens hoe volkomen losgelagen de EU-leiders zijn:
“EU start miljoenen kostende campagne”
http://ejbron.wordpress.com/2012/10/23/slecht-imago-eu-start-miljoenen-kostende-campagne/

en “Opgestapte eurocommissaris doorbetaald”
http://www.telegraaf.nl/dft/13105669/__Opgestapte_eurocommissaris_doorbetaald__.html

EJ Bron: “De crisis, veroorzaakt door het waanzinnige EU-project om landen met uiteenlopende economieën als die van Finland en Griekenland in één monetaire dwangbuis te dwingen, wordt gebruikt om onze nationale soevereiniteit in te perken.”

 

Maar niet alleen voor Europa dreigt de ondergang, ook de wereld loopt het grootste gevaar, want ons staan “enorme handelsconflicten en nieuwe internationale oorlogen” te wachten.

Zoals ik al eerder in mijn blogs schreef:

NEDERLAND HEEFT NIET ALLEEN GEKOZEN VOOR DE ONTMANTELING VAN DE DEMOCRATIE, MAAR OOK VOOR DE ONDERGANG VAN HAAR EIGEN LAND!