NEDERLAND HEEFT GEKOZEN….

Nederland is niet anders dan andere landen, die zich laten leiden door valse beloften en leugens.
Direct na de verkiezingen bleek al dat Nederland voor Europa heeft gekozen, wanneer men bedenkt dat zowel de VVD als PvdA (Deze laatste erger als de eerste) pro Europa zijn is dat natuurlijk niet zo vreemd.

Al eerder heb in in een van mijn blogs hiervoor gewaarschuwd, en waar ik bang voor was is helaas uitgekomen: “dit volk heeft gekozen om zich vrijwillig in de afgrond te storten!”

Gevolgen lidmaatschap van de EU:
– de peperedure Euro,
– Massa-immigratie, steun aan alle landen ten koste van ons eigen land,
– Invoering van een peperduur zorgstelsel om de particuliere kapitalistische maatschappijen te spekken,
– Aanstelling van duizenden vetbetaalde EU-ambtenaren, inclusief het toekennen van miljoenen bonussen en wachtgelden,
– Een miljarden subsidiebeleid, waar het grootste deel niet of nauwelijks op de plaats van bestemming komt, en onbekend of dit enig resultaat heeft opgeleverd,
– Vet gesubsidieerde organisaties en ministeries die een monopolie-positie hebben, waarbij de burger geen enkele justificatie heeft,
– Het bagatelliseren van de gevolgen van de open grenzen (o.a. de groei van illegale criminaliteit), het subsidiëren van zinloze culturele projecten,
– De beslissingen m.b.t. verhoging pensioenleeftijd, de bevriezing van pensioenen- en lonen, enz. enz .”

Dit ondemocratisch beleid resulteert in een enorme staatsschuld (http://www.destaatsschuldmeter.nl/) en een jaarlijkse miljoenen-bezuinigingsnota, die wij moeten ophoesten, maar waarover wij geen enkele inspraak hebben gehad!”

De laatste berichten:

Europarlement wil geplande bezuinigingen terugdraaien
4 oktober 2012
Het Europees Parlement (EP) weigert akkoord te gaan met forse besparingen op de Europese begroting van volgend jaar. Verschillende lidstaten, waaronder Nederland, hadden de bezuinigingen aangedragen.

De Europese Commissie (EC) had 6,8 procent meer uitgaven begroot ten opzichte van vorig jaar. De EU-lidstaten hadden in juli gezamenlijk het voorstel aangedragen om de begroting met niet meer dan 2,79 procent te laten stijgen

Griekenland heeft toch MEER geld nodig dan ‘gedacht’ en Spanje staat te trappelen met een flinke ‘rekening’. Drie keer raden wie dat mag betalen,
Nederland heeft duidelijk gekozen VOOR Europa.En daar gaat dus nu nog meer geld naartoe zodat er voor de Nederlander weinig meer over blijft.

Zuid-Europa is bezig de noordelijke staten w.o. Nederland leeg te zuigen tot ook Nederland is verworden tot een armlastige, failliete natie. Het is niet de vraag of Nederland failliet gaat, maar wanneer!

Maar denk maar niet dat WIJ daar de straat voor op gaan zoals de Grieken. We hebben het allemaal aan onszelf te danken, we laten ons als makke lammeren naar de slachtbank leiden, geen hond die actie onderneemt! En de door her volk gekozen graaiers in Den Haag vinden het geweldig, zolang het volk niet protesteert of demonstreert, kunnen zij blijven plukken!

Maar ook hier heeft het volk voor gekozen :

-VVD-premier Mark Rutte en zijn nieuwe maat Diederik Samsom (PvdA) verspijkeren voor 2,3 miljard aan het pijnpakket van eind april. De fiscus dupeert nu iedereen

Lastenverzwaring
Ook het Herfstakkoord van gisteren is per saldo een lastenverzwaring. Opnieuw blijkt dat Rutte – ondanks beloften van het tegendeel – soepeler lasten verhoogt dan overheidsuitgaven verlaagt
De forensentaks gaat niet door. De burger moet nu bloeden door een fors duurdere belasting op de autoverzekering.

-CBS: Nederlanders hebben steeds minder te besteden
5 oktober 2012
Veel Nederlanders hebben door de crisis steeds minder geld te besteden. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) is het beschikbaar inkomen van huishoudens in het tweede kwartaal met 2,8 procent gekrompen.

Koopkracht daalt verder door akkoord VVD en PvdA
4 oktober 2012
De gemiddelde koopkracht voor Nederlanders daalt volgend jaar nog verder als gevolg van het deelakkoord van VVD en PvdA. Dat blijkt uit een brief van CDA-minister Jan Kees de Jager van Financiën.
Van de begroting die De Jager bij Prinsjesdag indiende is 99 procent overgenomen door VVD en PvdA. De PvdA neemt daarmee ook het bezuingingspakket van 18 miljard euro over, waartoe het minderheidskabinet van VVD en CDA in oktober 2010 besloot.

-Daarnaast de BTW verhoging, verhoging van de ziektekosten, verhoging van de eigen bijdrage, pensioen verlaagd, c.q.  enkele jaren niet verhoogd. Nu betalen we 1.000 euro meer aan inkomensafhankelijke zorgverzekering, is de partnertoeslag met 800 euro per jaar verlaagd, mogen we geen 75% van de b.t.w. op autokosten meer terugvorderen (kost 600 euro), zijn alle drempels op het verzamelinkomen gebaseerd en brengt ons geld bijna geen rente meer op!

Voorbeeld:
in jan 2009 kostte een liter benzine €1.28 nu €1.78. ( In 1962 was de benzine prijs 38 cent per liter! )
Stel je rijdt 20.000 km/jaar, auto rijdt 1 op 10.In 2009 was €2560 aan brandstof kwijt. In 2012 ben je dan €3560 aan brandstof kwijt.

En het eind van de rooftocht is nog lang niet in zicht, in 2013 gaan de tarieven van de loon- inkomstenbelasting fiks omhoog:
Dat betekent per saldo ca. 998 euro belasting VERHOGING, dat is ongeveer 75 euro per maand minder in de knip en ook 75 euro minder vakantiegeld.
Tel daarbij
– 10% BTW verhoging
– 10% verhoging assurantiekosten door verdubbeling van de assurantiebelasting
– 10% meer betalen om te mogen betalen
– 10% verhoging van de accijns op bier, wijn en gedestilleerd

http://www.rendement.nl/fiscaal/nieuws/id8436-hoger-tarief-eerste-schijf-inkomstenbelasting.html

Het probleem is niet dat huishoudens minder geld hebben. Het probleem is dat de overheid te veel geld ongecontroleerd uitgeeft, te hoge salarissen voor overheidsfuncties, te lang en te veel wachtgeld.
Dit o.a. resulteert in Mega (gemeente) belastingheffingen, idioot hoge energiebelasting, waterschapsbelasting, enz. Subsidie oceanen voor allerlei schimmige clubjes en NGO’s in “ontwikkelingslanden”. Torenhoge multi-culti kosten, krankzinnige afdracht aan het mallotige Brussel en accijnsbergen op weet ik wat. Kortom, ons fantastische haagse management maakt er sinds jaar en dag een puinhoop van.
En dít veroorzaakt een crisis! Doodgewoon door Wanbeleid!!!!!

Een artikel uit Oostenrijk:

Runter mit den Steuern, dann geht es rauf mit Beschäftigung und Wohlstand” (“Omlaag met de belastingen, dan gaat het omhoog met de werkgelegenheid en welvaart”)
http://www.bzoe.at/

“In feite een voorbeeld voor alle verstokte Eurofielen! Maar het grote probleem is dat “Democratie” zo’n beetje onderaan het prioriteitenlijstje staat van de Eurocraten! Want met democratie zouden duizenden vetbetaalde EU-ambtenaren, inclusief het toekennen van miljoenen bonussen en wachtgelden, hun baan kwijtraken. Dan zouden vet gesubsidieerde organisaties en ministeries die een monopolie-positie hebben, (waarbij de burger nu geen enkele inspraak heeft), in gevaar kunnen komen!

Kort gezegd: wie zijn al deze anti-democratische volidioten die, zonder legitieme democratische basis, Europa verder de crisis in duwen zonder enige interesse in de burger die, zoals volgens goed gebruik, de rekening mag betalen wanneer de dromen van de pro-EU politici nachtmerries blijken te zijn? En waarom denken zij dat vrije Europese burgers zitten te wachten op nog meer EU in plaats van minder EU maar meer Europa. En nog belangrijker: hoe krijgen we het deze pro-EU politici, denkers, bureaucraten, technocraten en bankiers uitgelegd dat lang niet iedereen zit te wachten op hun Europese dagdromen?

Iemand gaf deze (helaas waarheidsgetrouwe) omschrijving:

“Hier in Nederland accepteren ze het als makke schapen. Spreuk “Ieder land krijgt de overheid die het verdient.” Nederlanders zijn een laf volkje dat niet durft te protesteren want het is zo’n gedoe.Niet op tijd bij de warme hap en dat is uiteindelijk toch belangrijker dan protesteren en de barricades opgaan.
Dan is het toch niet zo vreemd dat slimme jongetjes de kans schoon zien en Bilderbergachtige omstandigheden in stand houden?”

De conclusie: NEDERLAND HEEFT GEKOZEN VOOR HAAR EIGEN ONDERGANG!

Nederlands (eurofiele) volk Word wakker, en herstel de democratie in ere door onze regeringen en deze EU een halt toe te roepen!

De enige waarheid van de islamieten: