NEDERLAND WORD WAKKER!! Wordt het niet tijd dat wij ophouden om onze koppen in het zand te steken?

Wij zien het allemaal maar niemand durft te protesteren! Wij worden massaal bestolen (bekijk ook de video)!

De rol van de overheid is veel te groot. Hardwerkende burgers betalen zich blauw aan belasting, geld dat wordt (rond)gepompt in zinloze linkse stokpaardjes.
Er zijn 2 groepen die onder onze vorige kabinetten niet de dupe zijn geworden van de graaicultuur:
De grootverdieners en de gelukzoekers! Eerst was dit aantal nog redelijk maar helaas zijn ook deze groepen, mede door de massa-immigratie en de miljardensteun aan de crisisveroorzakers en bonussen-instandhouding oververtegenwoordigd in ons land!

Maar de grootste geldverslindende groep is de EU/ESM, die mede door onze regeringen (met totale minachting voor onze democratie), nu de macht en het geld in handen heeft!

Enkele voorbeelden van de EU dictatuur:

– ECB-president Mario Draghi maakte onlangs bekend bereid te zijn ongelimiteerd staatsleningen van zwakke eurolanden op te gaan kopen om de hoge rentes te drukken. Jens Weidmann, de president van de Duitse Centrale Bank, vergelijkt het plan van de Europese Centrale Bank (ECB) om staatsobligaties op te kopen, met het werk van de duivel.

– Bezwaren afgewezen: uitspraak Duitse Hof ESM gaat door

– Europese Unie wil financiële steun aan Egypte verhogen

– De Europese Unie heeft donderdag miljoenen euro’s extra steun beloofd voor democratische en economische ontwikkelingen in Egypte.

– Een machtige instantie binnen de Europese Centrale Bank moet vanaf begin volgend jaar toezicht gaan houden op alle banken in Europa. Dat heeft de Europese Commissie woensdag voorgesteld.

– Het Europees Parlement heeft bij monde van parlementsvoorzitter Martin Schulz de kant gekozen van moslims die zich beledigd voelen door de anti-islamfilm Innocence of Muslims.

– IMF: Griekenland heeft toch derde steunpakket nodig
Griekenland heeft een derde steunpakket van de Europa nodig om overeind te blijven. Het land wil extra financiering tegen gunstiger voorwaarden.
Duitse onderzoeksjournalisten hebben ontdekt dat de schulden (bijna € 700 miljard) die de ECB heeft ‘overgenomen’ van failliete eurolanden, ongeveer het drievoudige bedragen van de officiële garanties waarvoor Nederland zijn nek heeft uitgestoken. U weet wel: dat geld kwam altijd terug, want het waren alleen maar garanties. Intussen worden ook de bankiers onder druk gezet om de helft van hun vorderingen weg te geven aan Griekenland, zodat ze nog meer kunnen lenen. Een kind kan uitrekenen wat er met de extra leningen van het IMF (maximaal € 390 miljard), van de EU (nu reeds € 250 miljard ‘noodfonds’) en uit het permanente garantiefonds straks gebeurt. We worden gewoon bestolen; neen, niet alleen door de corrupte politici uit het verleden, maar vooral door de zwijgende zakkenvullers van nu.

DIT is nog niet alles, dat wij worden ook bestolen door alle EU- parlementariërs! Bekijk deze video maar:

Nederland is hierdoor niet alleen economisch maar ook cultureel en maatschappelijk aan het verpauperen. Wij moeten ons steeds meer aanpassen aan de cultuur, normen een waarden van groepen die hier met miljoenen zijn binnengehaald en die hier niet alleen worden gepamperd maar ook de dienst uitmaken!

Enkele voorbeelden van de grote verarming van Nederland (mede door de EU)

– De rente loopt nu al per dag op tot tachtig miljoen euro

– De werkloosheid onder (vooral niet-westerse) jongeren is het tweede kwartaal van dit jaar toegenomen. Van de jongeren tussen de 15 en 25 jaar zaten de vorige periode 108.000 thuis zonder werk. Vooral het aantal werklozen dat geen opleiding volgt, is relatief sterk toegenomen.

– de AOW leeftijd gaat omhoog
– De Nederlandse pensioenen dreigen volgens minister Henk Kamp van Sociale Zaken in gevaar te komen door plannen van de Europese Commissie.
De fondsen lopen daardoor het gevaar ook hun pensioenen te moeten verlagen. De pensioenen zijn de laatste jaren al bevroren.

– Ook de lonen zijn in gevaar (loonmatiging/bevriezing) . De miljoenen bonusregelingen voor bestuurders/grootverdieners daarentegen blijven gehandhaafd

– De koopkracht van de Nederlanders daalt het komende jaar gemiddeld met 0,75 procent. De daling wordt veroorzaakt door hogere zorg- en pensioenpremies, hogere btw en hogere accijnzen op alcohol en tabak.

– SER adviseert: ouderen moeten meer zorg zelf betalen

– Verzekeraars: zorgpremie volgend jaar fors omhoog

– Levensreddende medicijnen worden niet meer vergoed!

– Verarming Zuid-Europa schaadt Nederlandse export
De Nederlandse export naar andere EU-landen is de afgelopen jaren steeds minder gegroeid. Door de economische crisis kopen Zuid-Europese landen steeds minder Nederlandse producten.

– Benzineprijs op nieuw record: 1,887 euro per liter; Energieprijzen en accijnzen fors verhoogd; Huren, belastingen verhoogd, etc.

Nederland gaat ten onder en dat is een feit! Een uitzichtloze armoede ligt op de loer!
Petities helpen niet, Nederland kent geen bindend referendum, dus het volk is monddood gemaakt!

Wordt het niet tijd dat wij ophouden om onze koppen in het zand te steken en nu (anno 2012) niet meer (zoals de middeleeuwse boeren), driekwart van onze hardverdiende oogsten zonder protesteren afstaan?

 http://www.youtube.com/watch?v=3cPOM7VTdyI&feature=related