DE RADICALE EU: HOE PRO-ISLAM IS DE EU?

De EU is fundamenteel een supernationale fascistische en racistische overheid!

Zoals velen al hebben opgemerkt en dit langzamerhand tot de kudde doordringt, is de EU bezig om via het elimineren van de democratie en hiermede de grondrechten van haar lidstaten, de dictatoriale macht in handen te krijgen. De overwegende beweegreden zijn reeds in mijn vorige blogs uitgebreid beschreven. Een van de belangrijkste en gevaarlijkste factoren is een poging tot volks-/ en cultuur-uitwisseling. Dit doel en de motivatie hiervoor kunt u op https://eunmask.wordpress.com/ lezen.

Hoe wij deze catastrofale ontwikkeling hadden kunnen voorkomen, lag in de handen van het volk, die echter de macht hebben uitgeleverd aan hun (Eurofiele) bestuurders en hiermee hun eigen ondergang hebben getekend.
Hieronder een artikel over het voortschrijdend proces van de doelstelling van een fundamenteel een supernationale fascistische en racistische overheid : de Europese Unie:

– Het zijn de Browns, Merkels, Foch Rasmussens, en Sarkozy’s van deze wereld die in het eerste decennium van de 21ste eeuw een spiegelbeeld van de werkloosheid en wanhoop van de jaren 30 en 40 hebben gerecreëerd in hun supranationale, onverklaarbare Euro-Staat.

– Het was Monsieur Mitterrand, die het gezag van de Franse democratie uitholde en marginaliseerde, niet Le Pen.

– Het was de Europese Unie die druk op de Oostenrijkers uitvoerde op wie ze niet mochten stemmen, namelijk, de waarschijnlijk vermoorde, Jörg Haider.
Het waren Blair en Chirac, die journalisten bombardeerden in een studio in Belgrado, niet Fortuyn, en het is de Europese Unie die dreigt juryrechtspraak en habeas corpus af te schaffen, niet de euro sceptici.

We leven in het tijdperk van het Nieuwe totalitairen.
Bijna alle zogenaamde ‘leiders’ van de lidstaten van de Europese Unie zijn in de ban van de corporatistische ideologie van de architecten van de Nieuwe Wereld Orde.
Hun nieuwe Europese orde is niet meer dan een opstapje naar het opleggen van een wereldwijde tirannie gebaseerd op de nieuwe ‘Derde Weg‘ of de Communitariaanse ideologie

HOE PRO-ISLAMITISCH IS DE EU?
Lees hieronder een paar schrikbarende bewijzen:

– De voorzitter van het Europees Parlement, de Duitser Martin Schulz, heeft felle kritiek geuit op de Amerikaanse film waarin de islamitische profeet Mohammed wordt bespot.

– De Europese Commissie heeft haar president José Manuel Barroso tegen de beschuldiging verdedigd religieuze gevoeligheden met wezenlijk meer betrokkenheid te beschermen dan het recht op vrije meningsuiting.

– Duitse autoriteiten hebben officieel bevestigd, dat zij Duitstalige internetsites zullen observeren, die zich kritisch bezighouden met islamitische immigratie en de islamisering van Europa.

– Volgens informatie van Manfred Murck, de directeur van de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst in Hamburg (BfV), zal zijn instantie controleren of Duitse burgers, die via het internet moslims en de islam bekritiseren, haat aanwakkeren en zodoende in criminele zin schuldig zijn de Duitse grondwet te hebben “overtreden”.

– ‘Een op de vijf inwoners Europese Unie in 2050 moslim’
http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Europese-Unie/243094/Een-op-de-vijf-inwoners-Europese-Unie-in-2050-moslim.htm

– EU sencuur is buigen voor de islam
http://www.pvv-europa.nl/index.php/component/content/article/36-barry-madlener/2790-eu-censuur-is-buiging-voor-islam.html

– De EU geeft de Sacharov-prijs aan de islam
http://ejbron.wordpress.com/2012/05/11/de-eu-geeft-de-sacharov-prijs-aan-de-islam/

– De top van de EU is anti-Israël. Dat komt voor een deel omdat de EU zich verbonden heeft om de Arabische politiek en de Palestijnen te steunen. Dat proces is al sinds 1973, de oliecrisis, aan de gang.

Onze Eurofiele politici die onze democratie aan deze fascistische grootmacht heeft verkwanseld!

“Het wordt wel eens tijd voor een allochtone voorzitter van de Tweede Kamer. Dat zei PvdA-prominent Adri Duivesteijn, nu wethouder in Almere, zaterdag in het radioprogramma Tros Kamerbreed.
Hij zou zich kunnen voorstellen dat zo iemand het ‘nieuwe Nederland’ ook op die manier zou vertegenwoordigen.”

De uitslag van de verkiezingen in Nederland heeft de EU alleen maar meer macht gegeven.

Wij financieren met zo’n miljard euro per jaar de Palestijnse Autoriteit en dus ook de Hamas. Dus automatisch de terreur, de raketten en de antisemitische propaganda tegen israël. Want wie betaalt is medeverantwoordelijk.

http://janvanbarneveld.nl/artikelen/geestelijk/235-het-beest-in-brussel-