DE TER DOOD VEROORDEELDE NEDERLANDERS

DE TER DOOD VEROORDEELDE NEDERLANDERS

Zoals iedereen al heeft ondervonden zijn de zorgverzekeringen onbetaalbaar aan het worden!
Levensreddende medicijnen worden niet meer vergoed., zodat mensen als ter dood veroordeelden, gewoon op hun dood zitten te wachten. Op de community sites worden steeds meer meldingen geplaatst van vrienden en familie die als gevolg van deze beperkingen zijn overleden!

http://nos.nl/artikel/400207-advies-stop-met-dure-medicijnen.html

Ook in Engeland wil men stoppen met het verstrekken van vier levensverlengende medicijnen aan patiënten met nierkanker. De middelen zijn te duur:

http://nos.nl/artikel/400207-advies-stop-met-dure-medicijnen.html

Dit is niet alleen een schandalige schending van de mensenrechten (het recht op gezondheidszorg), maar in feite pure volkerenmoord!

Maar wacht even, onze regering heeft tóch een uitzondering gemaakt door (alweer) een aanpassing in de wet te creëren. De Koppelingswet voor het vreemdelingenbeleid is in 1998 aangescherpt. Ook uitgeprocedeerde asielzoekers en illegalen, kunnen hiervan nu gebruik maken omdat zij zich op Nederlands grondgebied bevinden!
Daarom is in de Koppelingswet een clausule opgenomen die de aanspraak op medisch noodzakelijke zorg, ongeacht de mogelijkheid tot betaling, waarborgt. Een speciale regeling is gemaakt om er voor te zorgen dat de medisch noodzakelijke zorg ook werkelijk wordt gegeven. Landelijk is het CVZ, per 1 januari 2009, verantwoordelijk voor de uitvoering van de regeling.

http://www.ggdhm.nl/GetDocument.ashx?documentID=9909

 

Een vraagje: “Wonen Nederlanders dan niet op Nederlands grondgebied? Waarom is er wel een speciale regeling voor medische zorg voor uitgeprocedeerde asielzoekers en onverzekerbare vreemdelingen en worden Nederlandse burgers gewoon ter dood veroordeeld?”

Wat is de volgende (eurofiele) stap: Euthanesie voor mensen boven de 70?