KOMT ER BINNENKORT EEN NIEUWE WERELD ORDE?

Een greep uit het artikel dat verscheen op Waking Times

WERELDREGERING1

Heldere en rationele mensen observeren wereldgebeurtenissen die zich de afgelopen 10 jaar ontwikkeld hebben – laten we zeggen, sinds 11 September 2001 – en ze hebben zich zeker afgevraagd ‘wat is hier in vredesnaam aan de hand?‘ We zien het geweld alsmaar toenemen: oorlogen, regelrechte leugens, invasies, valse vlaggen, sociale onrust, armoede, verval en dood van miljoenen… De wereld is uitgegroeid tot een behoorlijk gevaarlijke en trieste plaats om te wonen, en het wordt alleen maar erger…

Wat ons leidt tot de voor de hand liggende vraag: “Waarom gebeurt dit allemaal?” Kunnen we het simpelweg verklaren als de goddeloze natuur der mensheid? Of is dit dwaasheid en onwetendheid? Misschien is het gewoon een reeks van slechte en verkeerde beslissingen op de belangrijkste vraagstukken.

Haast iedereen heeft een duidelijk antwoord, zonder twijfel gekleurd door zijn of haar eigen filosofische visie. Een meer rationeel iemand zal zeggen dat er gewoon verkeerde beslissingen zijn genomen door normale mensen in een omgeving van toenemende complexiteit. Optimisten zullen hun schouders ophalen en alles toeschrijven aan  de meest afgelegde verklaring dat er altijd al oorlog, vervolging, armoede en corruptie is geweest… Pessimisten zullen zoals altijd klagen dat we allemaal gedoemd zijn, vooral die “2012  het einde van de wereld” types zijn. Wat moeten wij dan denken?

Laten we beginnen bij het ​​begin: wat de wereld vandaag drijft is geen gerechtigheid, het is niet het nastreven van het algemeen belang, noch het internationaal recht, noch ethische waarden, noch de democratie. Wat de wereld beheerst is Macht en nu wordt de macht die onrechtmatig vergaard is, in de handen gelegd van een kleine minderheid. Wat bedoelen we met “Macht”?

Ten eerste Macht biedt het concrete vermogen om te plannen, te bevorderen, organiseren en acties uit te voeren, met resultaten die steevast leiden tot specifieke en gewenste doelstellingen en doelen op de korte, middellange en lange termijn. Macht is de capaciteit en het vermogen om bepaalde dingen te laten gebeuren ongeacht weerstand, en tegelijkertijd het blokkeren van andere dingen die gebeuren ongeacht hun werking, zo nodig door oorlog …

De droom van het oprichten van een wereldregering, bestuurd door een zeer kleine, uiterst krachtige en ongrijpbare minderheid gaat al enkele eeuwen terug. De wortels hiervan liggen niet alleen op het politieke vlak, maar meer nog in de sociale, culturele en religieuze sferen, vaak met symbolische, “occulte” boventonen.

In onze tijd is het vaker beschreven onder de naam “Nieuwe Wereld Orde”, “One World,” “Over-World” en meer recent, “Globalisering”

Noem het wat je wilt, de feiten zijn, dat de nationale soevereiniteit, (het vermogen van de mensen om zich te organiseren rond natiestaten, om de definitieve besluiten over hun eigen zaken te maken en om een scherp gedefinieerd concept te maken), nu zo uitgehold en complex is, dat niemand vandaag de dag precies kan bepalen wat soevereiniteit betekent.

Het kan niet duidelijk genoeg worden  gezegd. Als echte democratie een regering is van door en voor de meerderheid van het volk, met als doel de bescherming en bevordering van het gemeenschappelijk goed, dan is het “democratie spel” dat we vandaag allemaal gedwongen zijn om te spelen volledig ondergeschikt aan geld en macht. En dan is dit het bewijs dat er geen democratie is, waar dan ook ter wereld!

De nieuwe Wereld regering is al onder ons! Voor vele decennia heeft het gefunctioneerd als een soort van wereldwijde “schaduw regering” zich voorbereidend om een grote sprong te nemen om een ​​formele en “legaal” bindende Wereld Regering te worden.

http://www.wakingtimes.com/2012/12/07/the-coming-world-government/